luni, 15 aprilie 2019

11 idei de stocare strălucitoare pentru a vă organiza întreaga locuință

Rafturile de perete se regăsesc ca cele mai bune alternative pentru păstrarea obiectelor mici, cum ar fi cărți, colecții personale, fotografii sau obiecte decorative. Aceasta oferă o prezentare unică plăcută unei case.


O caracteristică care demonstrează rafturile de perete este gradul înalt de practicabilitate al acestora. Rafturile pot fi create chiar și în locuri unde există puțin spațiu liber. Acestea pot fi apoi utilizate pentru a stoca un sortiment de articole, și a reduce aglomerarea într-o casă într-o mare măsură.


Un punct încântător de a rafina un aranjament este acela că ele pot fi făcute într-un mod care evidențiază creativitatea designerului. Rafturile pot fi create într-o gamă întreagă de forme și dimensiuni. Un expert în decorarea casei poate oferi șabloane de design unice pentru preferința și selecția proprietarului. Alternativ, un proprietar de case poate propune el însuși cu unele modele practică care oferă o privire unică la o casă și să îndeplinească preferințele și cerințele sale în mod eficient.
Rafturi Depozitare

Să aruncăm o privire la 11 idei de stocare strălucitoare pentru întreaga casă.

1. Rafturi de perete cilindrice


Rafturile pot fi făcute ca fiind cilindrice, ca un cilindru mic, gol, instalat în perete. Ele pot fi construite în dimensiuni variabile, cum ar fi un model aleator de puncte. Schema de culori se poate potrivi cu pereții, iar spațiile pot fi folosite pentru a stoca obiecte cum ar fi cărți, imagini, difuzoare, căști, fructe, jucării moi sau plante în ghiveci. Este un aranjament de stocare care poate stoca cu ușurință obiecte decorative și esențiale în același timp.

2. Biblioteca de cărți


Bibliotecile pot fi create și din cărți. Acest lucru se face prin crearea unei structuri de susținere utilizând un metal. O mare carte hardcover poate fi plasat peste mic structura metalica pentru a crea un raft. Locul este ideal pentru a pune elemente decorative ușoare, cum ar fi imagini, fotografii, vase de flori și pixuri și creioane.

3. Un raft pentru colț


Colțurile camerelor sunt inutilizabile pentru depozitare sau utilități decorative, dar pot fi transformate într-un raft utilitar.
Un design unic pentru rafturile de colț este lucrarea din lemn pe o singură parte a spațiului de perete între rafturi, într-o manieră alternativă.

4. Rafturi în formă de nori


Rafturile pot fi proiectate în formă de nori pentru dormitoarele copiilor. Ei lucrează cel mai bine pentru fundalul albastru.
Întregul raft poate fi, de preferință, de culoare albă și are o formă dreptunghiulară. Dar pot avea niște proeminențe frumoase ca nișele spre partea de perete a raftului.
Rafturi Depozitare

5. Rafturi bine ambalate


Rafturile sunt destinate depozitării și este bine să le păstrați frumos ambalate, de preferință cu cărți. Se poate chiar alege să mergi pentru coșuri țesute pentru păstrarea chestii pe rafturi depozitare care nu arata prea frumos, toate de la sine. Coșurile țesute se pot dubla, de asemenea, ca cutii de stilouri și pot fi folosite pentru a păstra cheile și nucile.

6. Stive de cărți uniforme


Se poate alege să se facă stive de cărți uniforme plasate unul peste altul într-un teanc peste rafturi de depozitare din lemn. Acest lucru se poate dovedi a fi bine dacă numărul de cărți pe care intenționați să le afișați nu este prea mare. Restul spațiului poate fi umplut cu vase de flori. Un glob este o piesă fină decorativă pentru punerea pe rafturi.

7. Cabinetry în jurul valorii de TV cu ecran plat


Spațiul din jurul unui televizor cu ecran plat poate fi folosit în așa fel încât să creeze spațiu de depozitare frumos, estetic și suficient pentru o mulțime de obiecte de acasă.
Ar putea exista o ușă specială pentru televizorul cu ecran plat, care să deschidă ambele căi pentru a asigura o vizibilitate ridicată pentru televizor. În jurul televizorului, se poate realiza un design atractiv pentru cabinet. Aceasta oferă o serie de opțiuni pentru una. Se pot închide dulapuri, dulapuri de sticlă, rafturi deschise sau spații de depozitare pătrate. În mod similar, nuanțele ar putea fi întunecate, ușoare sau albe ca pe preferințele proprietarilor de case.

8. Închideți cupele sub rafturile de depozitare


O modalitate foarte bună de a crea spațiu suplimentar pe rafturile de depozitare într-o bucătărie este de a crea un panou sub rafturile care au cârlige instalate pe ele. Aceasta poate fi utilizată pentru a suspenda cupele similare sau distincte.
Aranjamentul arată frumos și, de asemenea, eliberează spațiu de pe rafturi. Acest lucru poate fi folosit pentru a păstra și alte obiecte.

9. Rafturi pentru camera de zi


O idee tipică pentru rafturile plutitoare în sufragerie este instalarea lor în dimensiuni ascendente pornind de la vârf și apoi într-o dimensiune descendentă, astfel încât forma pare circulară. Rafturile pot fi realizate într-o culoare distinctă de pereți, iar culoarea din lemn de esență tare este o idee bună pentru rafturi, pe pereți de culoare gri. Portelanul sau obiectele antice fac obiecte de afișare fine pentru astfel de rafturi.

10. Rafturi în formă de pătrat


Crearea de rafturi din lemn în formă de pătrare este o idee trendy și poate fi făcută ca un set de pătrate. Acestea pot avea panouri comune, iar panourile pot crește uniform în dimensiune începând de la rândul superior al rafturilor până la mediu. Apoi, de la rândul mediu până la partea de jos, panourile pot scădea în dimensiune. Rafturile de colț pot fi făcute cu panouri verticale numai pe o parte.

11. Rafturi pentru sticlă


Realizarea rafturilor de sticlă se întâlnește ca o idee modernistă pentru a face rafturi. Rafturile pot fi făcute pentru a fi cubice, toate cele patru fețe fiind realizate din sticlă și suporturi metalice pentru panouri. Ele fac aranjamente fine pentru a desena camere și camere de zi, și pot stoca casele antique.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu