marți, 19 martie 2019

7 Idei de Rafturi Depozitare Creative Pentru Spaţii mici

Spațiile mici funcționează foarte bine cu stiluri de rafturi care nu respectă în mod esențial normele convenționale, dar arata extrem de elegante și sunt și foarte utilitare.

Să aruncăm o privire asupra unora dintre stilurile de rafturi care funcționează foarte bine pentru spații mici.



1. Un raft într-un spațiu cubby

Este o idee bună să investești în bibliotecă într-un spațiu cubby. Rafturi Depozitare din lemn ar arăta foarte bine pentru o bibliotecă într-o astfel de locație, iar rafturile pot deține și o piesă de expunere sau rame foto. Un fundal frumos creat completează efectul.

2. Folosind spațiul de sub scări până la maxim

Spațiile de sub o scară sunt rareori frecventate și implică acoperișuri alunecoase. Folosirea locației poate fi îmbunătățită semnificativ, creând o mică unitate de rafturi care afișează elemente aleatorii. Un aranjament de fixare poate oferi rafturilor un aspect construit și fac un loc minunat pentru a păstra accesoriile digitale, o lumină de urgență sau unele reviste.

3. O stație de lucru spre colț

O stație de lucru spre colțul unei încăperi lasă suficient spațiu pentru alte articole de mobilier, cum ar fi o pungă de fasole, un pat cu mese laterale sau o masă de toaletă. Masa poate avea o formă curbată spre lateral pentru a crea loc pentru un scaun care să fie tras înăuntru. Un aranjament de rafturi în apropierea spațiului de ședere poate fi folosit pentru păstrarea unor cărți, căști și o lampă de masă ușor accesibile persoanelor individuale așezate la stația de lucru. Biroul oferă suficient spațiu de lucru pentru un utilizator.

4. Renovarea mansardelor

Măsuțele sunt dimensiuni tradiționale mai mici decât restul camerelor și sunt uneori construite pe un garaj cu acoperișuri înclinate. Uneori ele sunt folosite ca un dormitor și cu un birou în loc, pot crea o alee îngustă de mers pe jos, care poate fi dotată cu rafturi. Acest lucru poate fi extrem de util pentru păstrarea documentelor, a articolelor de prezentare, a cărților și a cutiilor de hârtie. Un astfel de spațiu poate crea un birou de acasă frumos.



5. Partea de rafturi

Dacă într-un spațiu de locuit, un aranjament de rafturi nu ajunge la capătul peretelui, laturile pot fi folosite pentru a crea niște rafturi laterale care se deschid către un utilizator care se confruntă cu joncțiunea dintre rafturi și perete. Ele pot fi create pe aceeași temă ca rafturile existente și pot avea un aranjament curbil unic. Astfel de rafturi pot fi create și în bucătării, pentru a crea un aranjament suplimentar de spațiere, care poate fi folosit pentru a plasa un vas de flori, unele cărți și condimente.


6. lângă un șemineu

Rafturile înguste de depozitare într-o zonă adiacentă unui șemineu arata extrem de elegant și combină frumos stilurile tradiționale și moderniste de arhitectură. Ei pot deține spectacole moderniste și accesorii de zi cu zi, cum ar fi mașini de măcinat cu piper.

7. Un dulap de lucru


Un dulap de lucru este o idee extrem de funcțională care creează o stație de lucru într-o încăpere fără costuri suplimentare. Un laptop poate fi așezat convenabil pe un raft și părțile laterale ale dulapului pot fi folosite pentru a realiza un aranjament de iluminare moale sau pentru a instala cadre din fier forjat pentru reviste sau note. Dulapul poate fi decorat cu tapet frumos. Un aranjament alternativ pentru o dulap de lucru poate avea rafturi metalice elegante spre partea de sus care oferă mai mult spațiu pentru păstrarea unui UPS sau a unui kit de încărcare. În cazul în care dulapul este glisant de tip, acesta poate fi închis confortabil și face sederea mai ușor încă. De asemenea, oferă utilizatorului posibilitatea de a alege o stație de lucru largă și confortabilă. O pereche de suporturi stilou, cum ar fi suporturi pentru stilouri în formă de castron, pot fi instalate la pereți pentru a ține casete de hârtie aleatoare. Aranjamentul face o idee bună pentru păstrarea unui computer într-o cameră, astfel încât să poată fi utilizat confortabil în timp ce stă la un scaun. Dacă stația de lucru este spațioasă, aceasta poate avea spațiu pentru așezarea unui raft de bibliotecă spre partea de sus, care poate fi, de asemenea, utilizată pentru păstrarea dosarelor de depozitare, a unor cadre de imagine frumoase și a unei imprimante. Rafturile folosite pentru păstrarea monitorului sau a unui laptop oferă, de asemenea, loc pentru plasarea difuzoarelor, o lampă de masă și un mousepad, de asemenea. Spațiul pentru dulapuri poate oferi spațiu pentru realizarea unor sertare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu