marți, 26 februarie 2019

Cele mai bune rafturi de depozitare și rafturi de stocare metalice pe care le puteți cumpăra online

Sistemele metalice de rafturi metalice sunt variabile în ceea ce privește dimensiunile, volumul și greutatea paleților. Acestea oferă avantaje cum ar fi facilitarea stocării produselor alimentare, mărfurilor sau produselor industriale. Rafturi Depozitare pot fi de asemenea utilizate pentru arhivarea sau organizarea stocării documentelor. Sunt usor de incarcat manual si fac ca parchetul sa para mai putin aglomerat.

Rafturile metalice utilizate în industrii sunt grele și pot fi folosite cu ușurință pentru a stoca mașini grele sau piese de schimb. Plăcile de plastic sunt adesea folosite pentru a organiza depozitarea pieselor de schimb.

Rafturile au opțiuni care sunt foarte durabile și rezistente la uzură, pentru a asigura o siguranță sporită a materialelor stocate și pentru a oferi mulți ani de servicii fiabile.

Cu o mare varietate de aranjamente de rafturi care sunt disponibile, este ușor să găsiți câteva opțiuni fine și soluția necesară pentru spațiul industrial.

Atunci când alegeți să mergeți pentru rafturi industriale, este preferabil să selectați un vânzător care are o varietate de produse de vânzare. Acest lucru vă permite să mergeți pentru o alternativă care să corespundă cel mai bine cerințelor dvs. în ceea ce privește versatilitatea, dimensiunea paletei, puterea și zona ocupată. Câțiva dintre vânzători extind asistența asociată, iar interacțiunea cu aceștia vă permite să decideți pe diferite tipuri de rafturi și rafturi pentru o cameră singură.
Rafturi Depozitare

Să aruncăm o privire asupra diferitelor tipuri de rafturi de depozitare care sunt utilizate pentru depozitarea industrială:

1. Rafturi pentru paleți

Depozitarea paleților ar putea fi una sau mai multe niveluri de stocare. Se folosește pentru a susține stocarea înaltă a elementelor individuale sau a încărcăturilor paletizate. Materialele sunt ușor de depozitat și ușor de accesat cu ajutorul rafturilor pentru paleți. Acestea permit o utilizare cât mai bună a spațiilor de depozitare.

Rafturile sunt în esență alcătuite din cadre verticale în poziție verticală care susțin grinzile orizontale de încărcare. Un design foarte comun include sloturi perforate în cadre la intervale standard, astfel încât să permită montarea grinzilor de încărcare pe ele. Înălțimea lor poate fi ajustată în funcție de preferințele utilizatorului. Cu ajutorul plăcuțelor de rulare, rafturile pot fi ancorate pe podea.

2. Rafturi pentru paleți

Paletele de flux palet sunt cunoscute ca fluxuri de gravitație și sunt un sistem dinamic de stocare FIFO (primul în primul out). Acestea permit un număr de 20 de paleți într-o singură bandă pentru o circulație eficientă a stocurilor.

Rafturile folosesc role pentru a servi diferite aplicații. Acestea sunt încărcate în banda de depozitare cu bunurile și sunt alimentate de gravitație spre culoarul de evacuare. Odată ce paleții curg spre partea din față a rafturilor peste role, ele se opresc în timp ce sunt descărcate. Atunci când un palet este îndepărtat, fiecare dintre următoarele palete se deplasează înainte de un singur loc. Pentru controlul paleților, se folosesc diferite tipuri de role și frâne proiectate în sistem.

Fluxul de palete este un aranjament de economisire a spațiului pentru depozitarea de înaltă densitate și se caracterizează printr-un aspect personalizat. Este rapid, versatil, practic și prietenos cu operatorii.
Rafturi Depozitare

3. Conduceți în rafturi

Conducerea în rack permite atât stocarea FIFO, cât și stocarea FILO. Ele au șine care trec prin adâncimea rafturii pentru plasarea paleților. Acestea sporesc într-o mare măsură spațiul de depozitare cubat într-un depozit și reduc nevoia de coridoare.

Cărucioarele de ridicare intră între posturile din fiecare parte a ramei pentru a ridica sau a scoate un pachet. Sistemul de stocare este deschis din ambele părți. Rafturile sunt de obicei utile pentru a permite stocarea unui număr mare de încărcături similare în spații mici.


Câteva dintre celelalte sisteme de rafturi de depozitare de top sunt disponibile platforme metalice mezanin, rafturi cu role, depozitare foi, suporturi movibloc glisante și rafturi metalice pentru încărcături grele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu