vineri, 7 iunie 2019

Idei de stocare a paletelor pentru întreaga dvs. locație


Soluțiile pentru paleți sunt singurele disponibile. Acestea sunt concepute pentru depozite și rafturi depozitare specializate pentru logistică industrială. Acestea pot fi ușor variate, chiar și cu un stivuitor.


Avantajul utilizării lamelor de unică folosință este o soluție rentabilă pentru achiziționarea produselor.

Noifabricămdimensiunipersonalizatepentruînălțimeacadruluișilungimeafasciculului.

Sistemul de rafturi de calitate, instalații conform cerințelor fabricii, 100% de stat. Oferim un certificat de calitate, o declarație a contractantului și un semn de încărcare pentru sistemele de rafturi.

Fiecare trebuia să aibă un raport de revizuire pe un stand de un an. La cerere, facem conexiunea de reconectare, transport și protecție la contact (EPH).

Următoarele caracteristici de securitate sunt disponibile pentru sistemul de schelă: protecție la margini, protecție pentru picior, grila de protecție a pielii, ghidaj de ghidare, bordură transversală,




Rafturi Reglabile

Rafturile reglabile (fără șuruburi / șuruburi) constau din rafturi, rafturi și rafturi longitudinale. Avantajele sistemelor de comutare sunt rapid și ușor de asamblat, dezasamblat, reglat de suprafață și șanse mari. Sunt potrivite pentru rapoarte fixe și mobile pentru galerii. Ele pot fi folosite pentru un proiect de stocare manuală, arhivă și echipament de birou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu